NÁŠ PŘÍBĚH
Vaříme s láskou
Hlavní ingredience využívané ve vietnamské a thajské kuchyni v sobě odrážejí polohu země a místní klima. Rýže, která se pěstuje na vodních polích po celé zemi, tvoří součást každodenních jídel, a navíc se z ní vyrábějí různé druhy nudlí nebo koláčů. Kromě množství buddhistických vegetariánských pokrmů jsou vietnamská jídla kombinací rozmanitých druhů zeleniny, bylin a masa. Ingredience se připravují na mnoho způsobů, jako je vaření, dušení nebo smažení. Cílem kuchařů je zachování co nejčerstvější a přírodní chuti jídel. Vietnamská kuchyně a thajská je často považována za jednu z nejzdravějších na světě.
— PROČ BYSTE MĚLI ZAVÍTAT PRÁVĚ K NÁM —
Vaříme pro vaše chuťové pohárky

ČERSTVÉ INGREDIENCE

SKVĚLÝ ŠÉFKUCHAŘ
